Fényeslitke Sportegyesület

Aktuális

Húsvéti forduló

Áldott Húsvéti Ünnepeket kíván a Fényeslitkei Sportegyesület!


ZVSC – FSE

Csapatunk a mai ünnepnapon a ZVSC otthonába látogat. Bízunk abban, hogy az Újdombrád SE ellen aratott gólzáporos győzelem megalapozza a fiúk hangulatát a mai mérkőzésre!

A SZON-on az alábbi tippelés olvasható:

Tippel: Szőlősi Lóránd, az Újdombrád játékos-edzője.

Záhony (10.)–Fényeslitke (5.): – Sárkányék a múlt héten kicsit megvicceltek minket, ha Záhonyban ugyanezt játsszák, ebben az esetben megnyerhetik a mérkőzést.”

Ámen!

HAJRÁ LITKE!!!!!


Elhalasztva a bajnoki kezdés...

A 2017/2018. évi bajnokság tavaszi rajtjára a pályák alkalmatlansága miatt, - egy hét csúszással kerül sor.

Ehhez kapcsolódóan, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának Verseny Bizottsága az alábbi közleményt adta ki:

"Ezúton tájékoztatjuk a megyei futballban résztvevőket, hogy az egyesületek képviselőivel való egyeztetéseket követően, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a mai napon azt a döntést hozta, hogy a pályák használhatatlansága miatt, a megyei másodosztály mindhárom (Dinamit, Nyírerdő, Kelet-Magyarország) csoportjában és a megyei harmadosztály Szamos csoportjában a február 25-26-ra kiírt 16. bajnoki fordulót egyöntetűen elhalasztja. A mérkőzések új időpontja a 30. forduló utáni hétvége, azaz 2017. június 10-11! A bajnokság 2017. március 04-05-én, a 17. fordulóval folytatódik.

A rossz időjárási viszonyok, és a pályakörülmények miatt, arra kérjük az egyesületeket, kövessenek el mindent a 17. bajnoki forduló mérkőzéseinek lejátszása érdekében, ugyanis ezt már nem tudjuk központilag tovább halasztani. Amennyiben szükséges, a VB a műfüves pályán való mérkőzések megrendezését is engedélyezni fogja."

Ez azt jelenti, hogy a Pátrohai LSE elleni tavaszi nyitómeccs a zárómeccs lesz június 11-én. A tavaszi nyitányra pedig március 5-én 17:00 órától kerül sor, melynek során csapatunk a Kék SE csapatát fogadja!

HAJRÁ LITKE!!!!!


Közgyűlés

M E G H Í V Ó!

 

 

Tisztelt Egyesületi Tag!

 

 

A Fényeslitkei Sportegyesület elnöksége ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2017. február 13-án (hétfőn) 18.00 órától tartandó közgyűlésre!

 

Alapszabályunk 17. pontja értelmében, a közgyűlés határozatképtelensége esetén, 30 perc várakozást követően – az e meghívóban meghatározott napirendekkel, - megtartásra kerül.


A közgyűlés helyszíne: Művelődési Ház.

 

Napirendi pontok:

 

  1. A 2016. évi beszámoló a gazdálkodásról, az elvégzett feladatokról.
  2. Az Alapszabály módosítása, különös tekintettel a 2013. évi V. tv. (Ptk.) rendelkezéseire.
  3. Új elnökség választása.
  4. Az utánpótlás edzők és az elnök foglalkoztatási feltételeinek meghatározása.
  5. A 2017. év költségvetésének elfogadása.
  6. Egyebek. 

Megjelenésére, véleményére és aktív részvételére, az eredményes munkavégzés érdekében, feltétlenül számítunk!

 

Előre is megköszönve aktív közreműködését,


Baráti üdvözlettel:


Bakó Sándor

     elnökMAGYAR KUPA 3. forduló

Mint ismeretes, csapatunk a Magyar Kupa 3. fordulójába küzdötte magát Szakoly ellen. A forduló 2016. augusztus 24-én 17:00 órakor kerül lebonyolításra.  Ellenfelünk a Nyírkarász SE lesz, a mérkőzést hazai pályán vívjuk majd!

Sajnos néhány játékosunk nem tud szerepelni a mérkőzésen munkahelyi elfoglaltság, illetve betegség miatt: Rusznák Sándor, Miskolczi Ádám, Kovács Attila, Nagy Máté, Lupcsa Csaba. Sárkány Gábor egy mérkőzéses eltiltását tölti.

A csapat létszámát az ifjúsági csapat tagjaival egészítjük ki, bízva a remek szereplésben!

HAJRÁ LITKE!!!!


Kék SE - FSE

 

A 2016/2017. bajnoki év második fordulójában a Kék SE otthonában léptünk pályára. Sajnos a mérkőzésen – betegség miatt, - nem szerepelhetett a szerdai kupameccs egyik hőse, Fodor Gábor.

A mérkőzés előzetese a SZON-on az alábbiak szerint olvasható:

Nyírerdő-csoport

 Tippel: Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője:

Kék (15.)–Fényeslitke (3.): – Nehéz bármit mondani, maradjunk annyiban, háromesélyes meccs.”

Maradjunk annyiban, hogy a tipp helyesnek bizonyult. Ellenfelünk meglepett minket, bár ehhez némi „külső” segítségre is szükség volt. A mérkőzés 25. percében Oláh játékvezető úr „kissé” belenyúlt a meccsbe. Egy ártatlan szituációban, ellenfelünk javára megítélt egy büntetőt, mellyel vezetést szereztek (1:0). Ez a furcsa szabályalkalmazás folytatódott a mérkőzés 45. percében is. A 16-osunk előtt – szabálytalanság nélkül is, - képes volt megfújni egy szabadrúgást, melyből némi hiba után, gólt is kaptunk (2:0). ezzel az eredménnyel vonultak a csapatok az öltözőbe, annak ellenére, hogy mezőnyben lényegesen jobbak voltunk.

A második félidő azonban egy teljesen más félidő volt. A csapat még inkább rátett egy lapáttal!

Először Sárkány Gabi volt eredményes, a védő lába között előtt labdája a kapus keze alatt, utat talált a bal alsóba (2:1)! Ezt követően is rohamoztunk, majd egy jogos büntetőt követően, melyet Lupcsa Csaba értékesített a mérkőzés 56. percében, kiegyenlítettünk (2:2)! Persze, játékvezető úr sem volt rest, a 16-osunk környékén sorra ítélte meg a szabadrúgásokat ellenfelünk javára, bár az esetek túlnyomó többségében nem volt szabálytalanság. Ennek ellenére, no, meg az ő támogatásának ellenére, a 62. percben – egy Sárkány Gabival szemben elkövetett szabálytalanság miatt, - kénytelen volt megítélni egy jogos büntetőt részünkre. Ezt Lupcsa Csaba biztos lábbal értékesítette (2:3)! Az eredmény a mérkőzés végéig már ne változott. A csapat kitartását és egységét ragyogóan bizonyítja, hogy két gólos hazai vezetést követően, megfordították az eredményt!

SZÉP VOLT FIÚK!!!!

Mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken letölthető:

http://fenyeslitkese.hu/Jegyzokonyvek/Kek_SE-FSE_jk_160821.pdf

A SZON-on az alábbi értékelések találhatók:

„Kék–Fényeslitke 2–3 (2–0)

Kék, 150 néző, v.: Oláh Z.

Kék: Kerekréti G. – Lábas P., Somogyi Cs., Veress Á., Arnaud, Horváth A. (Gáspár S.), Kerekes M. (Kamarás J.), Ignácz G. (Kerekréti Á.), Szuromi L., Szurcsik Z., Kantár J. Edző: Fabók István.

Fényeslitke: Márta J. – Háda J., Rusznák S., Nagy M., Kázsmér L., Miskolczi Á., Lupcsa Cs., Sárkány G. (Sáreczki F.), Pólyán I., Kovács A. (Balogh K.), Nagy B. (Bakó G.). Edző: Sárkány Gábor.

Gól: Szurcsik Z. (11-esből), Horváth J., illetve Lupcsa Cs. 2 (egyet 11-esből), Sárkány G. Ifi: 1–4.

Fabók István: – Egy kettő nulláról elveszített mérkőzés után okosat mondani nem tudok, marhaságot meg már nyilatkoztam eleget. Bízom a jobb folytatásban!

Mártha Ferenc vezetőségi tag: – Gyenge első félidő után a folytatásban rendeztük a sorokat. Megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a játékosoknak és az ificsapatunknak is. Van még mit dolgozunk, de remélem a továbbiakban is ilyen sikeresek leszünk.”

Az ifi teljesítménye is dicsérhető, hiszen idegenben fölé nőttek ellenfelüknek, s 4:1 arányban diadalmaskodtak!

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken olvasható:

http://fenyeslitkese.hu/Jegyzokonyvek/Kek_SE-FSE_U19_jk_160821.pdf

Következő ellenfelünk a Vajai II. Rákóczi Ferenc SE lesz. A mérkőzésre 2016. augusztus 28-án 17:00 órakor kerül sor, Vaján!

SZÉP VOLT FIÚK!!!!

HAJRÁ LITKE!!!!!!!!!!!